succesverhalen VAN KLANTEN
DIE REEDS EEN DIGIZINE LIETEN OPMAKEN

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan alvast eens wat wij voor deze klanten konden uitwerken.

Natuurpunt Limburg

Sinds het ontstaan van Digizines was Natuurpunt Limburg helemaal mee. In 2020 kozen ze resoluut voor een digitaal ledenblad. 

Sportdienst Hechtel-Eksel

Het platform heeft zijn nut al bewezen bij activiteitenbrochures. Door de directe links liepen de inschrijvingen vlot binnen.

GEMEENTELIJK INFOBLAD

Als communicatiemiddel tussen een gemeentelijk bestuur en zijn bewoners is een infoblad cruciaal. Digitaal leest iedereen weer mee.

Menukaarten

Niets zo vervelend als een menukaart die in PDF-vorm niet leesbaar is. Digizines biedt een responsieve oplossing in iedere digitale vorm.

Reclame die werkt

Wekelijks in de bus en online te lezen. Reclame die werkt is offline en online te raadplegen. Een uitgekiend voorbeeld zijn de gele blaadjes.

Seizoenfolders

Het BBQ-seizoen staat voor de deur, de folder is klaar, maar deze info digitaal op je website ontbreekt nog? Bekijk onze Digifolder!

STAP MEE IN ONZE DIGITALE PUBLISH-REIS

Denk je dat een Digizine ook iets voor jou kan zijn? Maar wil je graag een voorbeeld zien op jouw maat? Geniet dan nu tijdelijk van ons GRATIS aanbod en laat ons jouw gedrukte brochure of magazine tot een responsief online digizine omtoveren.

Contactgegevens

Kerkstraat 7
3940 Hechtel-Eksel
Tel. : +32 11/73 18 07
[email protected]