GRATIS DIGIZINE
TIJDELIJKE ACTIE

Daar is het dan, de langverwachte brochure, het magazine of andere drukwerk en het opmaakbureau of de drukkerij is zo vriendelijk geweest om je een lage-resolutie-PDF te bezorgen zodat je deze ook online kan delen met je online bezoekers.

Helaas, het maakt niet uit hoe goed je offline publicatie eruitziet, je zal op je bezoekers geen indruk maken als je deze simpele PDF-versie op je site of social media online deelt. Je PDF is te klein om te lezen zonder deze te vegroten en dan hebben we het nog niet over het feit dat het PDF-document nog eerst gedownload hoort te worden.

Kies daarom nu voor een Digizine via onze tijdelijke actie en laat ons jouw PDF GRATIS* omzetten. In een volledig responsieve online versie van je drukwerk. Binnen een af te spreken termijn kan je je bezoekers verrassen met een impactvolle beleving met soepel inlopende pagina’s en interactieve functies, zoals (hyper)links en video’s, die bij je offline drukwerk niet mogelijk waren.

Met een eenvoudige doorverwijsbutton op je site of door een link op je Facebook te plaatsen kunnen je bezoekers het Digizine bekijken op desktops, tablets en smartphones. Je drukwerk online plaatsen was nog nooit zo eenvoudig. Profiteer daarom nu van deze aanbieding!

* Bij de gratis versie wordt er een gedeeltelijke opmaak voorzien waarbij een duidelijke look-and-feel gecreëerd wordt van je offline publicatie.

OVERTUIGD? DAN BEN JE ER BIJNA!

Ben je overtuigd over de onbeperkte mogelijkheden die zo’n Digizine ook voor jouw bedrijf, vereniging of welke gelegenheid dan ook kan betekenen? En je wil ook eens zonder verdere verplichtingen gebruik maken van onze tijdelijke actie om een voorbeeld voor je te laten opmaken? Dan hoef je enkel hiernaast je gegevens achter te laten, we nemen dan a.s.a.p. contact met je op om verder af te spreken.

We zeiden toch al dat het héél simpel was!

4 + 5 =

BEREIK NIEUWE LEZERS VIA DIGIZINE…

Via Digizine bereik je nieuwe en ook meer lezers. De mensen die ergens in het verleden zijn afgehaakt omdat ze alleen nog online lezen behoren ineens terug tot je doelpubliek. Door de bijna onbeperkte mogelijkheden van Digizines laat je je lezers zich rechtstreeks inschrijven voor activiteiten., leggen we een link naar je website en omgekeerd. Maak je je magazine, brochure of infoblad interactief met inschrijf- en doorklikmogelijkheden.

Contactgegevens

Kerkstraat 7
3940 Hechtel-Eksel
Tel. : +32 11/73 18 07
[email protected]